2 veckor på Mallis-Amanda

 Idag har vi varit på Mallorca i exakt 2 veckor. Som Lenie skrev så har vi haft problem med internetet här i Alcudia och har därmed inte kunnat uppdaterat bloggen så det ber vi om ursäkt för. Men allt har gått bra och tiden här går så snabbt. Det har redan gått två veckor och jag har kommit in i allt på min arbetsplats, lärt känna arbetskamraterna bättre och allt flyter på. Jag och Sara får vara delaktiga i allt och de lär oss allt de kan, vi har även fått vara själva med barnen i det så kallade Mini Club där barnen pysslar, spelar spel, vi gör ansiktsmålning och massor av annat. Vi har än sålänge bara varit i animation team men jag tror att vi kommer att börja vara i receptionen ibland från och med nästa vecka så det ska bli kul att få testa på det. 
På hotellet har vi vissa dagar som är Kids day då man har ett tema just den dagen och gör massor av roliga saker med barnen hela dagen. Idag var en sån dag och då var vi utklädda till clowner och hade som ett 5 kamp med barnen och sedan dekorerade vi ett bord till lunchen med ballonger gjorda som hundar och dukade fint där vi sedan skulle äta med barnen.  
På kvällarna börjar vi alltid med ett mini disco för barnen där vi dansar och sjunger tillsammans, efter det har vi kids game som varierar varje gång, ibland är det hattspelet där barnen står i en ring och skickar runt en hatt till musiken och den som har hatten på sig när musiken stannar åker ut och då brukar jag och Sara få leda ner barnen från scenen till deras föräldrar, eller så är det hela havet stormar och andra olika lekar. Efter detta så är det bingo för alla och efter det kan det vara t ex en show, karaoke eller quiz. 
Dessa två första veckorna har varit hur roliga som helst och jag hoppas att det fortsätter så här!
Kram på er alla där hemma i Sverige och hoppas ni har det lika bra som oss.