Äventyret tar sig mot sitt slut- Amanda

Hejsan alla där hemma!
Jag vet inte hur tiden gick så fort men nu är det endast 4 dagar kvar och för mig och Sara så är det bara ikväll och på söndag kvar att jobba, vilket jag tycker är supertråkigt! Nu känns det verkligen som man kan allt och allt flyter på bra, teamet är helt underbart så jag kommer sakna de massor, men tur att man kan hålla kontakten med varandra sen. Jag trivs verkligen bra med det här jobbet och jag även verkligen jätte tacksam över att vi har fått provat på det här på den här fina ön. 

Idag började vi som vi alltid gör vid 10.15 då vi förbereder och pratar lite om dagen och sedan börjar mini club 10.30. Så idag har jag varit i mini club med barnen och där har barnen fått måla teckningar med fönsterfärg som vi sedan sätter upp på fönsterna och sedan har vi även haft ansiktsmålning nu på eftermiddagen. 
Jag och Sara åkte hem i våran paus som är emellan 17 och 20.15 så vi ska snart tillbaka och väntar först mini disco och sedan animation teamets egna cabaret show. 
 
När vi har haft våra lediga dagar har vi försökt tagit vara på dem så gott vi har kunnat, vi har varit i Palma en dag, några av oss åkte över till ön Menorca för en dag där vi hyrde moppar som vi åkte runt med för att se ön, och sen såklart solat och badat. 
 
Ses på tisdag Sverige! Adiós !